Fitness Alphen aan den Rijn

In 3 maanden uw doelen behalen

Bent u op zoek naar een partij die u persoonlijk begeleidt op het gebied van fitness in Alphen aan den Rijn? Wilt u kennis van zaken, fysieke doelen bereiken, advies op maat en sporten in een verzorgde en luxe trainingsstudio waar aan alle gemakken is gedacht? Kom dan naar Pursue Personal Training.

Bij ons kunt u alles krijgen wat u zoekt. Wij behandelen onze klanten als koningen en koninginnen. Wij zorgen er samen met u voor dat de gestelde doelstellingen worden behaald, of dit nou afvallen of meer spiermassa kweken is. Wij kijken naar uw lichaam en stellen hier een op maat gemaakt plan voor op. Zodat u via onze app gemakkelijk kunt bijhouden wanneer we bepaalde oefeningen gaan doen. In de app kunt u verder ook uw voortgang bijhouden.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over fitness in Alphen aan den Rijn en onze mogelijkheden hierin? Neem dan contact met ons op.

Martin van Vliet
Martin van Vliet
11/08/2020
Mooie apparaten en skilled trainers
Roeland Vink
Roeland Vink
24/06/2020
Enthousiaste trainers en mooie apparaten! De sportschool ligt op een bedrijventerrein in Alphen aan den Rijn en omdat ik vaak in de avond mijn workouts doe is er altijd genoeg parkeerplek. Dit is zeker een aanrader voor iedereen die er goed uit wil zien!
rocco vd Werff
rocco vd Werff
29/03/2020
Vandaag meegedaan met de quarantine yoga op zondagochtend met Tessa. Super goed hoe jullie iedereen ook in deze spannende tijden in shape willen houden !!! Thanks team Pursue..
Rick
Rick
17/05/2018
Wil je resultaat, hier moet je wezen 💪
Miranda Kapteijn
Miranda Kapteijn
28/08/2017
Zeer enthousiaste en professionele trainers. Het resultaat wat ik in 3 maanden behaald heb (ik heb mee gedaan met het One Q program) is echt boven verwachting! Ik blijf bij Pursue trainen 🙂

1-OP-1 BEGELEIDING OF BUDDY PACKAGE

Bij Pursue Personal Training bieden we verschillende mogelijkheden voor fitness in Alphen aan den Rijn. Wij bieden een 1-op-1 setting waarbij er samen met een personal trainer gekeken wordt naar uw fysieke doelstellingen. Vervolgens wordt er een persoonlijk trainingsplan opgesteld welke u samen met uw Personal Trainer nastreeft.

Omdat veel mensen een duwtje in de rug nodig hebben en dit veelal kunnen halen uit vrienden die elkaar motiveren, heeft Pursue een pakket (Buddy Package) samengesteld speciaal voor degene die wil sporten met een partner of vriend/vriendin. Dit is ook mogelijk in een grotere groep (3-5 personen) via Privileged Group Training.

FIT IN HET LEVEN

Bewegen doet goed. U voelt u fit en energiek. Ook het concentratievermogen en geestelijke prestaties worden door sporten verbeterd. Wanneer er lichamelijke doelen worden gesteld is sporten met begeleiding belangrijk. Wat net zo belangrijk is en in sommige gevallen nog belangrijker, is het persoonlijke voedingspatroon. Ook op het gebied van voeding kan Pursue persoonlijke adviezen geven. Pursue werkt samen met gespecialiseerde organisaties die de voedingsadviezen kunnen ondersteunen.

Waarom fitness in Alphen aan den Rijn

• Personal training mogelijk tot zes personen
• Luxe trainingsstudio
• Kwalitatief sport apparatuur
• Werken op afspraak
• Persoonlijke doelen nastreven
• Hoog expertise niveau

Warm gelopen? Maak dan nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en bekijk samen met ons uw haalbare doelen.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Echte “vakidioten”

Niet eerder heb ik in korte tijd zoveel resultaat weten te halen. De jongens van Pursue zijn echte “vakidioten”

die, minstens net zo graag als ik, wil dat ik mijn doelen haal. Afwisselende trainingen waarbij ze steeds op zoek gaan naar nieuwe, echt andere oefeningen. Ik heb nog niet één keer dezelfde training gehad. Ze weten precies hoe ze ..

Lees verder >

Edith van Beusekom

Operational Manager, ING

‘Noodzakelijke switch’ 

“Te hard werken, teveel stress en te weinig aandacht voor mijn lichaam maakten het voor mij noodzakelijk een ‘switch’ te maken’’.

Lees verder >

Maarten van Zutphen

Commercial Director, Noble Mobility

“Mijn voornaamste doel voor mij was fitter worden!”

“Totdat ik als laatste tijdens een vakantie in de bergen boven kwam en bijna aan het zuurstof moest! Toen was het genoeg op vakantie een afspraak bij Pursue gemaakt.

Lees verder >

Marlene Cremers

Kennismaken?

Ook uw persoonlijke doelen halen?

In een vrijblijvend gesprek bespreken we de mogelijkheden van personal training.
Maak een afspraak voor een persoonlijk advies.