Fitness Alphen aan den Rijn

In 3 maanden uw doelen behalen

Bent u op zoek naar een partij die u persoonlijk begeleidt op het gebied van fitness in Alphen aan den Rijn. Wilt u kennis van zaken, fysieke doelen bereiken, advies op maat en sporten in een verzorgde en luxe trainingsstudio waar aan alle gemakken is gedacht? Kom dan voor fitness Alphen aan den Rijn naar Pursue Personal Training.

Bij ons kunt u alles krijgen wat u zoekt. Wij behandelen onze klanten als koningen. Wij zorgen er samen met u voor dat de gestelde doelstellingen worden behaald. Of dit nou afvallen of meer spiermassa kweken is. Wij kijken naar uw lichaam en stellen hier een op maat gemaakt plan voor op. Zodat u via onze app gemakkelijk kunt bijhouden wat en wanneer u bepaalde oefeningen moet doen. Verder kunt u hierin ook de voortgang tracken.

 

Wilt u meer weten over fitness in Alphen aan den Rijn en onze mogelijkheden hierin? Dan vragen wij u contact met ons op te nemen door middel van ons daarvoor bestemde contactformulier.

1-OP-1 BEGELEIDING OF BUDDY PACKAGE

Wij bij Pursue Personal Training bieden verschillende mogelijkheden voor fitness in Alphen aan den Rijn. Wij bieden een 1-op-1 setting waarbij er samen gekeken wordt naar de fysieke doelstellingen. Vervolgens wordt er een persoonlijk trainingsplan opgesteld welke u samen met je Personal Trainer nastreeft.

Omdat veel mensen een duwtje in de rug nodig hebben en dit veelal kunnen halen uit vrienden die elkaar motiveren heeft Pursue een pakket (Buddy Package) samengesteld speciaal voor degene die wil sporten met een partner of vriend/vriendin.

FIT IN HET LEVEN

Bewegen doet goed. U voelt u fit en energiek. Ook het concentratievermogen en geestelijke prestaties worden door sporten verbeterd. Wanneer er lichamelijke doelen worden gesteld is sporten met begeleiding belangrijk. Wat net zo belangrijk is en in sommige gevallen nog belangrijker, is het persoonlijke voedingspatroon. Ook op het gebied van voeding kan Pursue persoonlijke adviezen geven. Pursue werkt samen met gespecialiseerde organisaties die de voedingsadviezen kunnen ondersteunen.

Waarom fitness in Alphen aan den Rijn

• Personal training mogelijk tot zes personen
• Luxe trainingsstudio
• Kwalitatief sport apparatuur
• Werken op afspraak
• Persoonlijke doelen nastreven
• Hoog expertise niveau

Warm gelopen? Maak dan nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en bekijk samen uw haalbare doelen.

 

 

Echte “vakidioten”

Niet eerder heb ik in korte tijd zoveel resultaat weten te halen. De jongens van Pursue zijn echte “vakidioten”

die, minstens net zo graag als ik, wil dat ik mijn doelen haal. Afwisselende trainingen waarbij ze steeds op zoek gaan naar nieuwe, echt andere oefeningen. Ik heb nog niet één keer dezelfde training gehad. Ze weten precies hoe ze ..  Lees verder >

Edith van Beusekom

Operational Manager, ING

‘Motivation naar ‘more-tivation’ 

“Pursue zorgt voor de upgrade van ‘motivation naar ‘more-tivation’ Dit zijn de momenten dat je erachter komt dat er een verschil is tussen ‘bewegen’ en ‘trainen’.

Lees verder >

Jeroen Simoons

Microsoft

‘Motivation naar ‘more-tivation’ 

“Pursue zorgt voor de upgrade van ‘motivation naar ‘more-tivation’ Dit zijn de momenten dat je erachter komt dat er een verschil is tussen ‘bewegen’ en ‘trainen’.

Lees verder >

Jeroen Simoons

Microsoft

Kennismaken?

Ook uw persoonlijke doelen halen?

In een vrijblijvend gesprek bespreken we de mogelijkheden van personal training.
Maak een afspraak voor een persoonlijk advies.