WIE IS PURSUE

“Pursue”, oftewel “najagen” / “nastreven”. De persoonlijke doelen van onze klanten nastreven is waar wij voor staan. Wij zullen u écht helpen met het behalen van uw doelen.

Pursue

Hard werken
combineren met plezier

Pursue is 1 oktober 2013 opgericht door Vincent van der Kort en Lars van de Walle. Beiden een passie voor sport en geruime tijd werkzaam in de fitnessbranche. Ervaren en gedreven in het begeleiden van sport en het coachen van mensen om deze te helpen hun doelen te realiseren. “Pursue”, oftewel “najagen” / “nastreven”. De persoonlijke doelen van onze klanten nastreven is waar wij voor staan. Wij zullen u écht helpen met het behalen van uw doelen. Ons onderscheidend vermogen zit hem in de zeer persoonlijke benadering en kwalitatief hoogwaardige begeleiding. Onze coaches zijn deskundig, ervaren en EREPS gecertificeerd. We volgen de trends en ontwikkelingen in de markt en zorgen ervoor dat wij altijd up-to-date zijn zodat we u op de juiste wijze begeleiden op het gebied van training, voeding en mindset. 

Bel: 0172 576 898 of e-mail: info@pursuept.nl
Of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek

Echte “vakidioten”

Niet eerder heb ik in korte tijd zoveel resultaat weten te halen. De jongens van Pursue zijn echte “vakidioten”

die, minstens net zo graag als ik, wil dat ik mijn doelen haal. Afwisselende trainingen waarbij ze steeds op zoek gaan naar nieuwe, echt andere oefeningen. Ik heb nog niet één keer dezelfde training gehad. Ze weten precies hoe ze ..

Lees verder >

Edith van Beusekom

Operational Manager, ING

‘Noodzakelijke switch’ 

“Te hard werken, teveel stress en te weinig aandacht voor mijn lichaam maakten het voor mij noodzakelijk een ‘switch’ te maken’’.

Lees verder >

Maarten van Zutphen

Commercial Director, Noble Mobility

“Mijn voornaamste doel voor mij was fitter worden!”

“Totdat ik als laatste tijdens een vakantie in de bergen boven kwam en bijna aan het zuurstof moest! Toen was het genoeg op vakantie een afspraak bij Pursue gemaakt.

Lees verder >

Marlene Cremers

Kennismaken?

Ook uw persoonlijke doelen halen?

In een vrijblijvende intake bespreken we de mogelijkheden van personal training.

Maak een afspraak voor een persoonlijk advies.