DE STUDIO VAN PURSUE

 Een luxe personal training studio.

Studio

De studio van Pursue
Een luxe personal training studio

Op 11 januari 2014 heeft Pursue Personal Training haar deuren geopend. De studio is gevestigd aan het luxe bedrijventerrein “Lions Parc” te Alphen aan den Rijn.
De studio is hoogwaardig afgewerkt en van alle gemakken voorzien. Enkel luxe cardio-apparatuur, diverse kracht- & functionele trainingsmaterialen, een prettige ontvangstruimte en privé douchegelegenheid.

Natuurlijk staat een goed ingericht trainingsprogramma centraal. Doordat wij continu de fitnesstrends volgen en onszelf ontwikkelen bent u verzekerd van een ervaring zoals Personal Training hoort te zijn. Dit heeft ervoor gezorgd dat Pursue in januari 2017 haar capaciteit heeft vergroot door uit te breiden naar het naastgelegen pand met een volledig nieuw uitgeruste ruimte.

Even voorstellen

Echte “vakidioten”

Niet eerder heb ik in korte tijd zoveel resultaat weten te halen. De jongens van Pursue zijn echte “vakidioten”

die, minstens net zo graag als ik, wil dat ik mijn doelen haal. Afwisselende trainingen waarbij ze steeds op zoek gaan naar nieuwe, echt andere oefeningen. Ik heb nog niet één keer dezelfde training gehad. Ze weten precies hoe ze ..

Lees verder >

Edith van Beusekom

Operational Manager, ING

‘Noodzakelijke switch’ 

“Te hard werken, teveel stress en te weinig aandacht voor mijn lichaam maakten het voor mij noodzakelijk een ‘switch’ te maken’’.

Lees verder >

Maarten van Zutphen

Commercial Director, Noble Mobility

“Mijn voornaamste doel voor mij was fitter worden!”

“Totdat ik als laatste tijdens een vakantie in de bergen boven kwam en bijna aan het zuurstof moest! Toen was het genoeg op vakantie een afspraak bij Pursue gemaakt.

Lees verder >

Marlene Cremers

Kennismaken?

Ook uw persoonlijke doelen halen?

In een vrijblijvende intake bespreken we de mogelijkheden van personal training.

Maak een afspraak voor een persoonlijk advies.