DE VISIE VAN PURSUE

 De persoonlijke doelen van onze klanten nastreven is waar wij voor staan.
Wij zullen u écht helpen met het behalen van uw fysieke doelen.

Visie

Hard werken
combineren met plezier

Fitness is sport nummer 1 van Nederland, maar toch is het aantal uitvallers om verschillende redenen erg groot. De één omdat het gewenste resultaat niet behaald wordt, de ander omdat de motivatie afneemt naarmate het ondertussen februari is geworden of omdat het simpelweg niet leuk of uitdagend genoeg wordt bevonden.

Hier begint de visie van Pursue. Door samen te werken met een ervaren specialist willen we u niet alleen een goed resultaat geven, maar vooral ook een leuke ervaring, elke keer dat u bij ons in de studio bent. Door de momenten dat u bij Pursue bent, zal de motivatie een boost krijgen. Hierdoor lukt het u om de trainingsdoelen, voedingsadviezen en leefstijladviezen beter vol te houden en dus resultaat te boeken. Pursue gelooft niet in “quick fixes of wondermiddelen”, maar in goed afgewogen advies waar u als lid van onze club centraal staat. Dat betekent maatwerk op alle vlakken: training, voeding & mindset.

Even voorstellen

VOEDING EN GEZONDHEID

Body-awareness en een gezond energieniveau zijn daarvoor belangrijke succesfactoren. Door middel van de juiste adviezen op gebied van training, voeding, mindset en herstel is Pursue in staat om uw kwaliteit van leven een upgrade te geven. Wij denken dat voor de volhouder niks onmogelijk is als men het maar blijft nastreven, vandaar dat onze bedrijfsnaam eigenlijk niet per ongeluk ook precies onze filosofie is; Pursue.

Echte “vakidioten”

Niet eerder heb ik in korte tijd zoveel resultaat weten te halen. De jongens van Pursue zijn echte “vakidioten”

die, minstens net zo graag als ik, wil dat ik mijn doelen haal. Afwisselende trainingen waarbij ze steeds op zoek gaan naar nieuwe, echt andere oefeningen. Ik heb nog niet één keer dezelfde training gehad. Ze weten precies hoe ze ..

Lees verder >

Edith van Beusekom

Operational Manager, ING

‘Noodzakelijke switch’ 

“Te hard werken, teveel stress en te weinig aandacht voor mijn lichaam maakten het voor mij noodzakelijk een ‘switch’ te maken’’.

Lees verder >

Maarten van Zutphen

Commercial Director, Noble Mobility

“Mijn voornaamste doel voor mij was fitter worden!”

“Totdat ik als laatste tijdens een vakantie in de bergen boven kwam en bijna aan het zuurstof moest! Toen was het genoeg op vakantie een afspraak bij Pursue gemaakt.

Lees verder >

Marlene Cremers

Kennismaken?

Ook uw persoonlijke doelen halen?

In een vrijblijvende intake bespreken we de mogelijkheden van personal training.

Maak een afspraak voor een persoonlijk advies.