Uw personal trainer in Alphen aan den Rijn

In 3 maanden uw doelen behalen

Pursue is actief als personal trainer in Alphen aan den Rijn voor ondernemers en particulieren. In 2013 opgericht door Vincent van der Kort en Lars van de Walle. Beide personal trainer in Alphen aan den Rijn met een passie voor sport en veel ervaring in de fitnessbranche. Vanuit de filosofie dat de volhouder doelstellingen altijd kan bereiken is gekozen voor de naam ‘Pursue’ (nastreven in Engels). Iedere dag begeleiden en coachen Vincent en Lars vele klanten in het bereiken van hun persoonlijke fysieke doelstellingen. Dat doen ze door hard werken te combineren met plezier! Niet alleen onderling, maar ook samen met de klant. Wilt u meer weten over onze werkwijze als personal trainer in Alphen aan den Rijn? Bekijk dan ons concept, dan leggen we u uit wat we voor u kunnen betekenen.

Werkwijze personal training

We starten het traject personal trainer Alphen aan den Rijn altijd met een intakegesprek. In dit gesprek wordt duidelijk wat uw individuele fysieke doelstellingen zijn. We maken voor u een trainingsschema op maat en geven u hierbij persoonlijke begeleiding. De voortgang houden we nauwkeurig bij en zo nodig stellen we uw schema bij. Zo zorgen we dat uw personal training traject op het goede spoor blijft. Uw motivatie is heel belangrijk om de doelstellingen écht te bereiken. Deze motivatie gecombineerd met een gezonde levensstijl en goede voeding zorgt voor het totaalconcept personal training in Alphen aan den Rijn. Vincent en Lars hebben niet alleen jarenlang ervaring maar zijn zeer deskundig en ook EREPS gecertificeerd. De begeleiding wordt op u afgestemd. Daarnaast houden we ook altijd de trends en ontwikkelingen nauwlettend in de gaten.

High end personal training

Pursue is een high end personal training bedrijf met een luxe ingerichte trainingsstudio in Alphen aan den Rijn. Heeft u het druk en ervaart u veel stress? Veel mensen – vaak ondernemers en managers – komen wel eens op het punt te staan dat het nodig is om te veranderen. Het ontbreekt aan lichaamsbewustzijn en de stress zorgt voor fysieke klachten en overgewicht. Met ons high end personal training concept komt u letterlijk weer in beweging en gaat u de ‘switch’ maken naar lichamelijk en mentaal succes. Past dit bij u? Maak direct een afspraak!

Echte “vakidioten”

Niet eerder heb ik in korte tijd zoveel resultaat weten te halen. De jongens van Pursue zijn echte “vakidioten”

die, minstens net zo graag als ik, wil dat ik mijn doelen haal. Afwisselende trainingen waarbij ze steeds op zoek gaan naar nieuwe, echt andere oefeningen. Ik heb nog niet één keer dezelfde training gehad. Ze weten precies hoe ze ..

Lees verder >

Edith van Beusekom

Operational Manager, ING

‘Noodzakelijke switch’ 

“Te hard werken, teveel stress en te weinig aandacht voor mijn lichaam maakten het voor mij noodzakelijk een ‘switch’ te maken’’.

Lees verder >

Maarten van Zutphen

Commercial Director, Noble Mobility

“Mijn voornaamste doel voor mij was fitter worden!”

“Totdat ik als laatste tijdens een vakantie in de bergen boven kwam en bijna aan het zuurstof moest! Toen was het genoeg op vakantie een afspraak bij Pursue gemaakt.

Lees verder >

Marlene Cremers

Kennismaken?

Ook uw persoonlijke doelen halen?

In een vrijblijvend gesprek bespreken we de mogelijkheden van personal training.
Maak een afspraak voor een persoonlijk advies.