Personal trainer gezocht

In 3 maanden uw doelen behalen

Heeft u een personal trainer gezocht die goed bij u past, maar nog niet kunnen vinden? Kijk dan eens verder of Pursue Personal Training u aanspreekt. Onze personal trainers  zijn ervaren en gedreven in het begeleiden van sport en coaching. Wij helpen u écht met het nastreven van uw persoonlijke fysieke doelen. Onze bedrijfsnaam “Pursue” hebben we niet voor niets gekozen. We helpen u met nastreven, doorzetten, najagen, doorgaan en voortzetten. We volgen u en zitten u achterna. Dat is onze missie en dat alles doen we op een persoonlijke en verantwoorde manier. Op onze high end trainingslocatie in Alphen aan den Rijn kunt u zeer persoonlijke begeleiding en kwalitatief hoogstaande training verwachten. Personal trainer gezocht? Zoek niet verder, maak gelijk een afspraak.

ONZE PERSONAL TRAINING FILOSOFIE

Wij geloven dat het belangrijk is om lekker in uw vel te zitten: letterlijk en figuurlijk. Dit heeft een positieve invloed op alles in uw hele leven. Op werk, relaties, ambities en passies. Om lekker in uw vel te zitten is het belangrijk om lichaamsbewustzijn en een gezond energieniveau te creëren. Als u een personal trainer zoekt die u hierbij kunt helpen, dan staat Pursue Personal Training voor u klaar. Naast sporten volgens een persoonlijk trainingsplan, vinden wij goede voeding en een gezonde leefstijl net zo belangrijk. Al deze onderdelen nemen wij mee in uw personal training traject.

Personal training gezocht én gevonden bij Pursue. Dit kunt u verwachten:

  • Kleine setting een-op-een
  • High end trainingslocatie
  • Alles op afspraak
  • Meer mogelijkheden
  • Gericht op bewust en gezond
  • Kwaliteit en expertise
  • Trainen met vrienden of (zaken-)partners ook mogelijk
  • Uniek ONE Q programma

Personal trainer Waddinxveen

Bent u op zoek naar een professionele personal trainer in Waddinxveen en omgeving? Op zo’n 20 minuten rijden vindt u Pursue Personal Training. Tijdens een intake identificeren wij uw individuele doelen en stellen we een persoonlijk trainingsplan voor u op. Wij zorgen dat u gemotiveerd blijft en dat u verantwoord en zonder blessures uw fysieke doelstellingen daadwerkelijk realiseert! Neem contact op met Pursue voor een-op-een begeleiding van een personal trainer in de omgeving van Waddinxveen.

Echte “vakidioten”

Niet eerder heb ik in korte tijd zoveel resultaat weten te halen. De jongens van Pursue zijn echte “vakidioten”

die, minstens net zo graag als ik, wil dat ik mijn doelen haal. Afwisselende trainingen waarbij ze steeds op zoek gaan naar nieuwe, echt andere oefeningen. Ik heb nog niet één keer dezelfde training gehad. Ze weten precies hoe ze ..

Lees verder >

Edith van Beusekom

Operational Manager, ING

‘Noodzakelijke switch’ 

“Te hard werken, teveel stress en te weinig aandacht voor mijn lichaam maakten het voor mij noodzakelijk een ‘switch’ te maken’’.

Lees verder >

Maarten van Zutphen

Commercial Director, Noble Mobility

“Mijn voornaamste doel voor mij was fitter worden!”

“Totdat ik als laatste tijdens een vakantie in de bergen boven kwam en bijna aan het zuurstof moest! Toen was het genoeg op vakantie een afspraak bij Pursue gemaakt.

Lees verder >

Marlene Cremers

Kennismaken?

Ook uw persoonlijke doelen halen?

In een vrijblijvend gesprek bespreken we de mogelijkheden van personal training.
Maak een afspraak voor een persoonlijk advies.