Personal trainer Gouda

In 3 maanden je doelen behalen

Voor een personal trainer nabij Gouda ben je bij Pursue aan het juiste adres. Onze personal training studio is hoogwaardig afgewerkt en van alle gemakken voorzien. Zo vind je luxe cardio apparatuur, diverse trainingsmaterialen en een privé douchegelegenheid. Een goed ingericht trainingsprogramma staat uiteraard centraal. Doordat wij continu op de hoogte zijn van de laatste fitnesstrends bent u verzekerd van een ervaring zoals Personal Training hoort te zijn. Ben jij nieuwsgierig naar onze studio? Kom langs voor een gratis kennismakingsgesprek en ga direct aan de slag om jouw doelstellingen te realiseren.

AAN DE SLAG MET EEN BUDDY

Naast 1-op-1 personal training kun je met een buddy package deal personal training volgen met je zakenpartner of één tot drie vrienden of vriendinnen. Hierbij is het uitgangspunt om één sessie per week met je buddy te volgen en één sessie werk je samen met een personal trainer aan je persoonlijke doelstellingen. Met een buddy package deal heb je twee keer per week intensieve personal training en kun je daarnaast de kosten met elkaar delen. Ben jij op zoek naar een personal trainer nabij Gouda? Kom langs in onze trainingsstudio voor een vrijblijvend gesprek of neem telefonisch contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Ja, ik zoek een personal trainer nabij Gouda!

Wij geloven dat het voor jouw werk, ambities of verdere passies belangrijk is dat je goed in je velt zit. Body-awareness en een gezond energieniveau zijn belangrijke succesfactoren. Voor de volhouder is niets onmogelijk als je je doelen maar blijft nastreven. Vandaar dat onze bedrijfsnaam ook precies onze filosofie is. Pursue. Jouw personal trainer in Alphen aan den Rijn en omstreken.

Echte “vakidioten”

Niet eerder heb ik in korte tijd zoveel resultaat weten te halen. De jongens van Pursue zijn echte “vakidioten”

die, minstens net zo graag als ik, wil dat ik mijn doelen haal. Afwisselende trainingen waarbij ze steeds op zoek gaan naar nieuwe, echt andere oefeningen. Ik heb nog niet één keer dezelfde training gehad. Ze weten precies hoe ze ..

Lees verder >

Edith van Beusekom

Operational Manager, ING

‘Noodzakelijke switch’ 

“Te hard werken, teveel stress en te weinig aandacht voor mijn lichaam maakten het voor mij noodzakelijk een ‘switch’ te maken’’.

Lees verder >

Maarten van Zutphen

Commercial Director, Noble Mobility

“Mijn voornaamste doel voor mij was fitter worden!”

“Totdat ik als laatste tijdens een vakantie in de bergen boven kwam en bijna aan het zuurstof moest! Toen was het genoeg op vakantie een afspraak bij Pursue gemaakt.

Lees verder >

Marlene Cremers

Kennismaken?

Ook uw persoonlijke doelen halen?

In een vrijblijvend gesprek bespreken we de mogelijkheden van personal training.
Maak een afspraak voor een persoonlijk advies.