Personal trainer Leiden

In 3 maanden uw doelen behalen

Bent u op zoek naar een personal trainer in Leiden en omgeving? U vindt Pursue Personal Training op een kwartiertje rijden van Leiden. Persoonlijke begeleiding door ervaren en professionele trainers. Een high end luxe trainingslocatie. Een trainingsprogramma dat 100 % op u is afgestemd. Op uw huidige fysieke en mentale situatie en op wat u wilt bereiken. Onze bedrijfsnaam ‘Pursue’ zegt het allemaal. We streven samen met u doelstellingen na en zetten door. Maak snel een afspraak!

BUDDY PACKAGE PERSONAL TRAINER

Bent u met meerdere mensen op zoek naar een personal trainer in Leiden? Dat kan ook! Wij hebben hiervoor het ‘buddy package’ product ontwikkeld. U kunt het gedeelde personal training noemen. Samen met uw zakenpartner bijvoorbeeld of met vrienden en vriendinnen. Met dit unieke concept kunt u niet alleen de pijn en trots delen, maar ook de kosten. Wat wilt u nog meer? Meer info en prijzen vindt u hier.

HIGH END TRAININGSLOCATIE

Geen drukbezochte fitnessfabriek in Leiden met een personal trainer, maar een high end trainingslocatie en persoonlijke begeleiding. Dat is wat Pursue Personal Training is! Onze missie is om u te begeleiden met het behalen van uw persoonlijke fysieke doelstellingen. Wij zijn werkzaam als personal trainer in Leiden en omliggende plaatsen. Onze studio zit in Alphen aan den Rijn en is makkelijk bereikbaar. Hoogwaardig afgewerkt en van alle gemakken voorzien. Bij ons vindt u luxe cardio apparatuur, diverse kracht- & functionele trainingsmaterialen en privé douchegelegenheid.

Afvallen met personal trainer

Wilt u afvallen met personal trainer? Onze missie is om uw fysieke doelen te bereiken met persoonlijke en kwalitatief hoogwaardige training. Wij zijn ervaren en deskundig in het begeleiden van sport en coaching. Wij zorgen dat u gemotiveerd blijft en op een verantwoorde manier uw doelstellingen bereikt. Zonder blessures afvallen met een personal trainer? Schakel Pursue Personal Training in Alphen aan den Rijn in! Neem contact met ons op. We vertellen u graag hoe we u kunnen helpen!

Echte “vakidioten”

Niet eerder heb ik in korte tijd zoveel resultaat weten te halen. De jongens van Pursue zijn echte “vakidioten”

die, minstens net zo graag als ik, wil dat ik mijn doelen haal. Afwisselende trainingen waarbij ze steeds op zoek gaan naar nieuwe, echt andere oefeningen. Ik heb nog niet één keer dezelfde training gehad. Ze weten precies hoe ze ..

Lees verder >

Edith van Beusekom

Operational Manager, ING

‘Noodzakelijke switch’ 

“Te hard werken, teveel stress en te weinig aandacht voor mijn lichaam maakten het voor mij noodzakelijk een ‘switch’ te maken’’.

Lees verder >

Maarten van Zutphen

Commercial Director, Noble Mobility

“Mijn voornaamste doel voor mij was fitter worden!”

“Totdat ik als laatste tijdens een vakantie in de bergen boven kwam en bijna aan het zuurstof moest! Toen was het genoeg op vakantie een afspraak bij Pursue gemaakt.

Lees verder >

Marlene Cremers

Kennismaken?

Ook uw persoonlijke doelen halen?

In een vrijblijvend gesprek bespreken we de mogelijkheden van personal training.
Maak een afspraak voor een persoonlijk advies.