Personal trainer Leiderdorp

In 3 maanden je doelen behalen

Je bent op zoek naar een ervaring personal trainer nabij Leiderdorp. Op een kwartiertje rijden vind je onze high-end trainingslocatie in Alphen aan den Rijn. Pursue Personal Training is ervaren en gedreven in de begeleiding van sport en coaching. Daarnaast werken wij met gebalanceerde en persoonlijke trainings- en voedingsschema’s. Wij zijn jouw stok achter de deur en zorgen ervoor dat je volhoudt! Op een verantwoorde manier. Op deze manier worden fysieke en mentale doelstellingen sneller behaald. Ben jij er klaar voor om aan de slag te gaan met een personal trainer nabij Leiderdorp? Kom langs in onze personal training studio voor een vrijblijvend intakegesprek. 

WAT KAN EEN PERSONAL TRAINER REALISEREN?

Wil jij meer energie en een betere conditie hebben, maar kun je de motivatie niet vinden? Of vind je gezondheid belangrijk en wil je strakker in je vel zitten? Ben je mentaal niet sterk genoeg om al jouw doelstellingen te realiseren? Dan is personal training bij Pursue echt iets voor jou.  Aan de hand van een uitgebreid intakegesprek wordt onder andere gekeken naar jouw persoonlijke doelstelling, eetgewoonte en gezondheid voor een trainingsplan op maat. Motivatie, een blessure voorkomende opbouw en het daadwerkelijk realiseren van deze doelen zijn de uitgangspunten.

Ja, ik zoek een personal trainer!

Persoonlijke doelen van onze klanten nastreven is waar wij voor staan. Ons onderscheidend vermogen zit hem in onze zeer persoonlijke benadering en professionele begeleiding. Bovendien zijn onze trainers deskundig, ervaren en EREPS gecertificeerd. Continu volgen wij de laatste trends en ontwikkelingen in de markt en zorgen wij ervoor dat we altijd up-to-date zijn.

Echte “vakidioten”

Niet eerder heb ik in korte tijd zoveel resultaat weten te halen. De jongens van Pursue zijn echte “vakidioten”

die, minstens net zo graag als ik, wil dat ik mijn doelen haal. Afwisselende trainingen waarbij ze steeds op zoek gaan naar nieuwe, echt andere oefeningen. Ik heb nog niet één keer dezelfde training gehad. Ze weten precies hoe ze ..

Lees verder >

Edith van Beusekom

Operational Manager, ING

‘Noodzakelijke switch’ 

“Te hard werken, teveel stress en te weinig aandacht voor mijn lichaam maakten het voor mij noodzakelijk een ‘switch’ te maken’’.

Lees verder >

Maarten van Zutphen

Commercial Director, Noble Mobility

“Mijn voornaamste doel voor mij was fitter worden!”

“Totdat ik als laatste tijdens een vakantie in de bergen boven kwam en bijna aan het zuurstof moest! Toen was het genoeg op vakantie een afspraak bij Pursue gemaakt.

Lees verder >

Marlene Cremers

Kennismaken?

Ook uw persoonlijke doelen halen?

In een vrijblijvend gesprek bespreken we de mogelijkheden van personal training.
Maak een afspraak voor een persoonlijk advies.