Personal trainer Waddinxveen

In 3 maanden uw doelen behalen

Bent u op zoek naar een personal trainer nabij Waddinxveen? Dan bent u bij Pursue aan het juiste adres. Bij Pursue krijgt u begeleiding op topniveau. Met een high end trainingslocatie en professionele begeleiding werkt u samen aan uw persoonlijke en fysieke doelstellingen. Tijdens een intake worden individuele doelen geïdentificeerd en stelt uw trainer een persoonlijk schema op welke jullie 1-op-1 met elkaar zullen gaan volgen. Wilt u meer weten over onze werkwijze als personal trainer in Waddinxveen en omstreken? Bekijk dan ons concept en maak vrijblijvend een afspraak.

WERKWIJZE PURSUE TRAINING

Overweegt u personal training om af te vallen, een betere conditie te krijgen of om sportprestaties te verbeteren? Bij Pursue Training werkt u samen met een vaste personal trainer toe naar uw doelstellingen en leren we u de resultaten te behouden. We starten het traject altijd met een intakegesprek. De voortgang houden we nauwkeurig bij en zo nodig stellen we het schema bij. Met onze ervaren personal trainers, ons high end personal training concept en uw doorzettingsvermogen zullen wij uw persoonlijke doelen realiseren. Kom langs in onze personal training studio in Alphen aan den Rijn voor een kennismakingsgesprek.

JA, IK ZOEK EEN GEMOTIVEERDE PERSONAL TRAINER!

Naast 1-op-1 personal training biedt ons unieke ‘buddy package’ concept de mogelijkheid om een personal training met anderen te starten.  Niet alleen gezellig en motiverend, maar het drukt bovendien ook de kosten. Maak een afspraak bij Pursue wanneer u op zoek bent naar een ervaren, gemotiveerde en enthousiaste personal trainer nabij Waddinxveen.

Echte “vakidioten”

Niet eerder heb ik in korte tijd zoveel resultaat weten te halen. De jongens van Pursue zijn echte “vakidioten”

die, minstens net zo graag als ik, wil dat ik mijn doelen haal. Afwisselende trainingen waarbij ze steeds op zoek gaan naar nieuwe, echt andere oefeningen. Ik heb nog niet één keer dezelfde training gehad. Ze weten precies hoe ze ..

Lees verder >

Edith van Beusekom

Operational Manager, ING

‘Noodzakelijke switch’ 

“Te hard werken, teveel stress en te weinig aandacht voor mijn lichaam maakten het voor mij noodzakelijk een ‘switch’ te maken’’.

Lees verder >

Maarten van Zutphen

Commercial Director, Noble Mobility

“Mijn voornaamste doel voor mij was fitter worden!”

“Totdat ik als laatste tijdens een vakantie in de bergen boven kwam en bijna aan het zuurstof moest! Toen was het genoeg op vakantie een afspraak bij Pursue gemaakt.

Lees verder >

Marlene Cremers

Kennismaken?

Ook uw persoonlijke doelen halen?

In een vrijblijvend gesprek bespreken we de mogelijkheden van personal training.
Maak een afspraak voor een persoonlijk advies.