Sportschool Alphen aan den Rijn

Pursue, de sportschool in Alphen aan den Rijn gericht op kwalitatieve begeleiding

U wilt fit door het leven gaan en u weer lekker in uw lijf voelen? Bij Pursue, de sportschool in Alphen aan den Rijn, krijgt u de begeleiding die u verwacht. Sporten in Alphen aan den Rijn doet u bij Pursue Personal Training. Bij Pursue worden reële en haalbare persoonlijke doelen gesteld. Op basis van deze bepaalde doelen wordt een persoonlijk trainingsplan opgesteld en wanneer nodig worden deze omhoog of omlaag bijgesteld. Door de kwalitatieve wekelijkse persoonlijke begeleiding kan de weg naar deze doelen gemonitord worden. Heeft u persoonlijke doelen te behalen? Vraag dan een vrijblijvend en gratis intakegesprek aan.Wij helpen u graag verder.

SPORTSCHOOL ALPHEN AAN DEN RIJN BIEDT VERSCHILLENDE MOGELIJKHEDEN

Pursue, de sportschool in Alphen aan den Rijn die gelooft in de voordelen van persoonlijke begeleiding. Het maximale uit uzelf halen. Samen de gestelde doelen bereiken is waar de coaches van Pursue blij van worden. Dit kan in een 1-op-1 setting tot maximaal groepen van 6. Daarnaast heeft Pursue het product; Buddy Package ontwikkeld. Hier staat 1x, 2x of 3x in de week sporten met u buddy onder begeleiding waar de gezamenlijke gestelde doelen centraal staan.

Waarom sporten bij de jongens van Pursue?

De coaches van Pursue zijn gekwalificeerde personal trainers. Hebben jaren ervaring en kunnen daarom reële en haalbare doelen stellen. Motiveren, het boven jezelf uit laten stijgen, fysieke doelen behalen zijn dingen waar de trainers van Pursue blij van worden. Daarnaast hebben ze een sfeervolle en luxe trainingsstudio weten neer te zetten en maken ze gebruik van kwalitatief sportmateriaal. De trainers van Pursue nemen de tijd voor u. Bent u ondertussen warm gelopen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek.

 

Echte “vakidioten”

Niet eerder heb ik in korte tijd zoveel resultaat weten te halen. De jongens van Pursue zijn echte “vakidioten”

die, minstens net zo graag als ik, wil dat ik mijn doelen haal. Afwisselende trainingen waarbij ze steeds op zoek gaan naar nieuwe, echt andere oefeningen. Ik heb nog niet één keer dezelfde training gehad. Ze weten precies hoe ze ..  Lees verder >

Edith van Beusekom

Operational Manager, ING

‘Motivation naar ‘more-tivation’ 

“Pursue zorgt voor de upgrade van ‘motivation naar ‘more-tivation’ Dit zijn de momenten dat je erachter komt dat er een verschil is tussen ‘bewegen’ en ‘trainen’.

Lees verder >

Jeroen Simoons

Microsoft

‘Motivation naar ‘more-tivation’ 

“Pursue zorgt voor de upgrade van ‘motivation naar ‘more-tivation’ Dit zijn de momenten dat je erachter komt dat er een verschil is tussen ‘bewegen’ en ‘trainen’.

Lees verder >

Jeroen Simoons

Microsoft

Kennismaken?

Ook uw persoonlijke doelen halen?

In een vrijblijvend gesprek bespreken we de mogelijkheden van personal training.
Maak een afspraak voor een persoonlijk advies.