Testen

De maximale inspanningstest

Met de maximale inspanningstest van Pursue Personal Training wordt uw uithoudingsvermogen en getraindheid in kaart gebracht. De test wordt uitgevoerd door onze gekwalificeerde bewegingswetenschapper.

Inhoud product

Wat u krijgt met Testen

Voorafgaand aan de meting wordt de lichaamssamenstelling (gewicht, vetpercentage, spiermassa, ruststofwisseling) en de bloeddruk opgenomen. De maximale inspanningstest wordt op de fiets of de loopband uitgevoerd. Tijdens de test wordt volgens een vooraf gesteld protocol de intensiteit verhoogd om tot uw maximale hartfrequentie te komen. Tijdens de test wordt de hartslag geregistreerd en wordt de hoeveelheid lactaat (zuurrest van melkzuur) in het bloed gemeten. Hierdoor krijgt u na de test belangrijke informatie die u bij uw training kunt gebruiken, zoals de twee belangrijkste inspanningsdrempels en de hierbij behorende hartslagzones. Ook wordt er een berekening gemaakt van de maximale zuurstofopname (VO2max). Aan de hand van de test zal de bewegingswetenschapper in staat zijn om een persoonlijk programma samen te stellen om optimaal uw gewenste doelstellingen te kunnen behalen. Het is aan te raden om na een periode van training de test opnieuw uit te voeren, zodat we goed in kaart kunnen brengen welke progressie er gemaakt is.

Vragen of meer informatie?

Bel: 0172 576 898 of Mail: info@pursuept.nl
Of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek

Echte “vakidioten”

Niet eerder heb ik in korte tijd zoveel resultaat weten te halen. De jongens van Pursue zijn echte “vakidioten”

die, minstens net zo graag als ik, wil dat ik mijn doelen haal. Afwisselende trainingen waarbij ze steeds op zoek gaan naar nieuwe, echt andere oefeningen. Ik heb nog niet één keer dezelfde training gehad. Ze weten precies hoe ze ..

Lees verder >

Edith van Beusekom

Operational Manager, ING

‘Noodzakelijke switch’ 

“Te hard werken, teveel stress en te weinig aandacht voor mijn lichaam maakten het voor mij noodzakelijk een ‘switch’ te maken’’.

Lees verder >

Maarten van Zutphen

Commercial Director, Noble Mobility

“Mijn voornaamste doel voor mij was fitter worden!”

“Totdat ik als laatste tijdens een vakantie in de bergen boven kwam en bijna aan het zuurstof moest! Toen was het genoeg op vakantie een afspraak bij Pursue gemaakt.

Lees verder >

Marlene Cremers

Kennismaken?

Ook jouw persoonlijke doelen halen?

In een vrijblijvende intake bespreken we de mogelijkheden van personal training.

Maak een afspraak voor een persoonlijk advies.