Testimonials van Pursue

 De persoonlijke doelen van onze klanten nastreven is waar wij voor staan.

“Mijn voornaamste doel voor mij was fitter worden! Sporten is nooit echt een hobby van mij geweest”

“Totdat ik als laatste tijdens een vakantie in de bergen boven kwam en bijna aan het zuurstof moest! Toen was het genoeg en heb ik tijdens die vakantie een afspraak bij Pursue gemaakt. Mijn doel om fitter, sterker en wat meer in shape te komen was gesteld. Na de conditie test, waaruit bleek dat ik als 40-jarige een conditie had van een vrouw van 63, ging de knop om. 2 keer in de week aan het ijzer en conditie opbouwen en daarna niet meer uit de auto kunnen komen van de spierpijn.

Het traject van bewustwording van je eetgewoontes en het begeleiden daarvan werkt motiverend! Ook de weegschaal is confronterend, maar zorgt er voor dat je scherp blijft. Ik ben gaan hardlopen en heb de 10KM gelopen van de “20 van Alphen”. Ook dit was een echte uitdaging voor mij! Maar ik heb geleerd om door te gaan waar ik anders stopte! Eigenlijk werkt het voor alles. Door de motivatie en professionele begeleiding van Lars en zeker ook de anderen van het prettige team train ik nog graag bij Pursue! Iedere keer is het weer een uitdaging! En zo hoort het! Stil staan is achter uitgaan, letterlijk en figuurlijk en ben blij dat ik nu de juiste conditie heb en ik veel energieker en fitter ben!!”

– Marlene Cremers –

“We hadden niet gedacht dat trainen zo leuk kan zijn en dat wij tijdens de vakantie de trainingen zelfs missen”

“We begonnen om bij Pursue met het doel om 10 kilo af te vallen. Dit is gelukt en wij zijn nu met veel plezier 2 jaar verder. We zijn van 2 trainingen naar 3 trainingen per week gegaan omdat het trainen bij Pursue zeer goed bevalt en het goed is voor je gezondheid en welbevinden. De begeleiding van onze trainers is top. Verder zijn de trainingen zeer afwisselend en de Personal Trainer zorgt er ook voor dat je ook echt tot het uiterste gaat. Wanneer wij het zelf zouden moeten doen, zoals in een grotere sportschool, zou ons dat niet lukken. Daarnaast krijg je ook voedingsadvies en is de sfeer bij Pursue zeer goed.

Het is een kleinschalige sportclub met alle aandacht en focus op de klant. Wij zijn blij lid te zijn van Pursue. We hadden niet gedacht dat trainen zo leuk kan zijn en dat wij tijdens de vakantie de trainingen zelfs missen. Naast het afslanken wordt de conditie natuurlijk beter en ook het lijf wordt gespierder. Wij gaan nog wel even door bij Pursue. Het bevalt ons nog steeds zeer goed.”

– Rene & Chris –

“Door zijn trainingsopbouw maar ook zijn aandacht voor de juiste technische uitvoering”

“Met personal training bij Pursue boekte ik al snel resultaat. Nu, na zo’n half jaar, is dat nog steeds het geval en dat motiveert enorm! Mijn personal trainer bij Pursue is Rob, met hem doe ik krachttrainingen en hij geeft mij ook voedingsadvies. Door zijn trainingsopbouw maar ook zijn aandacht voor de juiste technische uitvoering is iedere training altijd zwaar en effectief, maar ook uitdagend en leuk! Niet alleen de behaalde resultaten en professionele begeleiding, maar natuurlijk ook de trainingslocatie maken dat ik graag bij Pursue train.”

– Maurice Ross –

“Met zijn passie en kennis van zaken leer ik tijdens de training elke keer weer wat nieuws”

“Elke week kijk ik weer uit naar de training. Door de perfecte match blijkt trainen nog leuker te worden. En samen met Rob gaat spiermassa opbouwen een stuk effectiever. Met zijn passie en kennis van zaken leer ik tijdens de training elke keer weer wat nieuws. Dit kan ik vervolgens zelf ook goed gebruiken tijdens mijn eigen trainingen. Zeker een aanrader!”

– Thijs Wessel –

“De ligging op een klein bedrijventerrein en de open structuur van het pand maken het makkelijk om de buitenlucht in te gaan”

“Al vanaf het eerste begin sport ik bij Pursue PT. Ik ben met mijn personal trainer Lars meegegaan toen hij samen met Vincent Pursue PT begon. Ik was erg tevreden met zijn trainingsaanpak en wilde dat graag voortzetten. Ik heb er geen spijt van. De ambiance van Pursue is prettig. Het is kleinschalig, de locatie ziet er goed uit met goede apparatuur en de trainingen zijn veelal op afspraak. In het begin hield ik het op PT. Ik ben nu echter ook regelmatig te vinden in diverse groepslessen zoals HIIT en kracht trainingen van 40 minuten. Door de relatieve kleinschaligheid begin je je medesporters te kennen, wordt de onderlinge competitie aangewakkerd en heb je meer plezier tijdens het sporten.

De ligging op een klein bedrijventerrein en de open structuur van het pand maken het makkelijk om de buitenlucht in te gaan en wat activiteiten toe te voegen, alhoewel ik er daar een paar van haat. Een rondje parkeer terrein met een schijf van 15 kilo boven je hoofd is geen pretje. Inmiddels is de crew uitgebreid met prettige collega’s, de locatie is vergroot en heeft meer mogelijkheden. Ik kan het iedereen aanraden, alhoewel, het moet niet te druk worden natuurlijk.”

– Hans Reinders –

“Het fijnste is twee dagen na de training want dan voel je aan alles dat je weer tot het uiterste bent gegaan”

“Na een drukke werkdag even lekker los gaan samen met je trainingsmaatje. Samen weten we elkaar al tot het uiterste te pushen omdat we niet voor elkaar onder willen doen en onze trainer geeft ons dat net dat extra zetje om het ook te halen of er nog een schepje bovenop te doen. Na de training ben ik altijd helemaal leeg en dat is waar ik het uiteindelijk voor doe.

Het fijnste is twee dagen na de training want dan voel je aan alles dat je weer tot het uiterste bent gegaan.”

– Erwin de Knegt –

Kennismaken?

Ook uw persoonlijke doelen halen?

In een vrijblijvend gesprek bespreken we de mogelijkheden van personal training.
Maak een afspraak voor een persoonlijk advies.