Verantwoord Afvallen en Conditie Opbouwen

In 3 maanden jou doelen behalen

Wil jij graag verantwoord afvallen en conditie opbouwen maar kun je wel wat hulp gebruiken. Dan ben je bij Pursue aan het juiste adres, in onze private gym in Alphen aan den Rijn helpen wij met het behalen van je doelen. Bij Pursue werk je samen met jouw personal trainer naar het resultaat, wat dit resultaat moet zijn bepalen we samen met jou. Velen gingen je al voor en hebben het vol kunnen houden, doordat we niet alleen in de gym jou steunen maar ook daarbuiten. Als je het even zwaar hebt of je motivatie is op een dieptepunt helpen wij je weer enthousiast te maken en te motiveren.

Benieuwd naar de mogelijkheden die Pursue aanbiedt? Neem dan eens een kijkje bij de producten.

In onze private gym in Alphen ga je aan de slag met jouw personal trainer, op onze locatie maak je gebruik van moderne en professionele apparatuur en hebben we een privé douche beschikbaar.

Aan de slag met jouw training 

Of je nou verantwoord wil afvallen en conditie wilt opbouwen, wil sporten om je fitter te voelen of meer spiermassa wil krijgen, wij helpen jou met het bereiken van je doel. Aan de hand van een persoonlijk trainingsprogramma helpen we jou je doelen te bereiken daarnaast helpen we jou ook met een voedingsschema. Naast 1-op-1 personal training kun je met een buddy package deal personal training volgen met je zakenpartner of één tot drie vrienden of vriendinnen. Hierbij is het uitgangspunt om één sessie per week met je buddy te volgen en één sessie werk je samen met een personal trainer aan je persoonlijke doelstellingen.

Waarom trainen bij Pursue?

  • Goed uitgeruste Private Gym
  • Trainen in een kleine setting
  • Training op afspraak
  • Opzetten van een plan om je doelstellingen te behalen
  • Jarenlange ervaring
  • Velen tevreden klanten gingen jou voor

Ja, ik zoek een personal trainer!

Wij geloven dat het voor jouw werk, ambities of verdere passies belangrijk is dat je goed in je vel zit. Body-awareness en een gezond energieniveau zijn belangrijke succesfactoren. Voor de volhouder is niets onmogelijk als je je doelen maar blijft nastreven. Vandaar dat onze bedrijfsnaam ook precies onze filosofie is. Pursue. Jouw personal trainer in Alphen aan den Rijn en omstreken.

Echte “vakidioten”

Niet eerder heb ik in korte tijd zoveel resultaat weten te halen. De jongens van Pursue zijn echte “vakidioten”

die, minstens net zo graag als ik, wil dat ik mijn doelen haal. Afwisselende trainingen waarbij ze steeds op zoek gaan naar nieuwe, echt andere oefeningen. Ik heb nog niet één keer dezelfde training gehad. Ze weten precies hoe ze ..

Lees verder >

Edith van Beusekom

Operational Manager, ING

‘Noodzakelijke switch’ 

“Te hard werken, teveel stress en te weinig aandacht voor mijn lichaam maakten het voor mij noodzakelijk een ‘switch’ te maken’’.

Lees verder >

Maarten van Zutphen

Commercial Director, Noble Mobility

“Mijn voornaamste doel voor mij was fitter worden!”

“Totdat ik als laatste tijdens een vakantie in de bergen boven kwam en bijna aan het zuurstof moest! Toen was het genoeg op vakantie een afspraak bij Pursue gemaakt.

Lees verder >

Marlene Cremers

Kennismaken?

Ook uw persoonlijke doelen halen?

In een vrijblijvend gesprek bespreken we de mogelijkheden van personal training.
Maak een afspraak voor een persoonlijk advies.