Wat kost een personal trainer?

In 3 maanden uw doelen behalen

Veel mensen willen graag weten wat een personal trainer kost. Een personal trainer is relatief duur als u het vergelijkt met prijzen van reguliere sportscholen. Logisch! De commercials van prijsvechters halen u over om een abonnement af te sluiten. Voor een laag bedrag kunt u iedere dag komen sporten. Dat beloven ze althans! Wat ze in de commercial niet vertellen is dat het altijd zo druk is dat u maar moet afwachten of er plek voor u is om te trainen. Ook is er geen persoonlijke begeleiding. Dus geen expertise en geen motivator die u écht helpt jouw fysieke doelstellingen te bereiken. De vraag ‘wat kost een personal trainer?’ gaat dus over prijs-kwaliteitverhouding. Bij Pursue krijgt u veel kwaliteit voor uw geld, dat is zeker. Wij helpen u écht met het realiseren van uw doelen. Neem contact met ons op, we vertellen u alles over onze werkwijze.

PERSONAL TRAINING BIJ PURSUE IS:

  • Kleine setting 1-op-1
  • High end trainingslocatie
  • Alles op afspraak
  • Meer mogelijkheden
  • Gericht op bewust en gezond
  • Kwaliteit en expertise
  • Trainen met vrienden of (zaken)partners ook mogelijk
  • Uniek ONE Q programma

Wij bieden 1-op-1 personal training. Maar je kunt ook bij ons terecht met meerdere mensen. Ons unieke concept ‘buddy package’ geeft u de mogelijkheid om een personal training met een buddy te starten. Hierbij traint u 1x, 2x of 3x per week met een (zaken-)partner of vriend/vriendin. Niet alleen gezellig en motiverend, maar het drukt ook de kosten.  Wat kost een personal trainer?

PERSONAL TRAINER BODEGRAVEN

Op zoek naar een personal trainer in Bodegraven en omgeving? Op een kwartiertje rijden vindt u Pursue Personal Training. Opgericht in 2013 door Lars en Vincent, twee gemotiveerde en deskundige personal trainers. Pursue is ervaren en gedreven in het begeleiden van sport en coaching. Wij werken met gebalanceerde en persoonlijke trainings- en voedingsschema’s. Op deze manier worden fysieke doelstellingen eerder en makkelijker bereikt. Wij zorgen dat u volhoudt op een verantwoorde manier. Maak een afspraak met ons op als u op zoek bent naar een professionele personal trainer in Bodegraven.

Echte “vakidioten”

Niet eerder heb ik in korte tijd zoveel resultaat weten te halen. De jongens van Pursue zijn echte “vakidioten”

die, minstens net zo graag als ik, wil dat ik mijn doelen haal. Afwisselende trainingen waarbij ze steeds op zoek gaan naar nieuwe, echt andere oefeningen. Ik heb nog niet één keer dezelfde training gehad. Ze weten precies hoe ze ..

Lees verder >

Edith van Beusekom

Operational Manager, ING

‘Noodzakelijke switch’ 

“Te hard werken, teveel stress en te weinig aandacht voor mijn lichaam maakten het voor mij noodzakelijk een ‘switch’ te maken’’.

Lees verder >

Maarten van Zutphen

Commercial Director, Noble Mobility

“Mijn voornaamste doel voor mij was fitter worden!”

“Totdat ik als laatste tijdens een vakantie in de bergen boven kwam en bijna aan het zuurstof moest! Toen was het genoeg op vakantie een afspraak bij Pursue gemaakt.

Lees verder >

Marlene Cremers

Kennismaken?

Ook uw persoonlijke doelen halen?

In een vrijblijvend gesprek bespreken we de mogelijkheden van personal training.
Maak een afspraak voor een persoonlijk advies.