Wat kost een personal trainer?

In 3 maanden uw doelen behalen

Veel mensen willen graag weten: ‘wat kost een personal trainer?’ Een personal trainer is relatief duur als u het vergelijkt met prijzen van reguliere sportscholen. Logisch! De commercials van prijsvechters halen u over om een abonnement af te sluiten. Voor een laag bedrag kunt u iedere dag komen sporten. Dat beloven ze althans! Wat ze in de commercial niet vertellen is dat het altijd zo druk is dat u maar moet afwachten of er plek voor u is om te trainen. Ook is er geen persoonlijke begeleiding. Dus geen expertise en geen motivator die u écht helpt uw fysieke doelstellingen te bereiken. De vraag ‘wat kost een personal trainer?’ gaat dus over prijs-kwaliteitverhouding. Bij Pursue krijgt u veel kwaliteit voor uw geld, dat is zeker. Wij helpen u écht met het realiseren van uw doelen. Neem contact met ons op, we vertellen u alles over onze werkwijze.

PERSONAL TRAINING BIJ PURSUE IS:

  • Kleine setting 1-op-1
  • High end trainingslocatie
  • Alles op afspraak
  • Meer mogelijkheden
  • Gericht op bewust en gezond
  • Kwaliteit en expertise
  • Trainen met vrienden of (zaken)partners ook mogelijk
  • Uniek ONE Q programma

Wij bieden 1-op-1 personal training. Maar u kunt ook bij ons terecht met meerdere mensen. Ons unieke concept ‘buddy package’ geeft u de mogelijkheid om een personal training met een buddy te starten. Hierbij traint u 1x, 2x of 3x per week met een (zaken-)partner of vriend/vriendin. Niet alleen gezellig en motiverend, maar het drukt ook de kosten.

Maar wat kost een personal trainer?

Zoals hierboven besproken is een personal trainer niet goedkoop. Bij Pursue krijgt u alle aandacht als u een 1 op 1 training volgt. Hierbij heeft de trainer de meeste focus op u! Hij hoeft namelijk op niemand anders te letten. Het is hierdoor wel de duurste variant.

Personal Training 1:1
1x per week 1:1 € 259 per maand
2x per week 1:1 € 499 per maand

Het kan wel goedkoper door met een buddy samen te sporten of in een kleine groep. Het nadeel hiervan is dat de focus dan niet meer alleen op u ligt maar op meerdere in een groepje. Dit hoeft niet perse een nadeel te zijn. Als u met een groep sport die dezelfde doelen heeft kan dit motiverend zijn en kunt u leren van andermans fouten.

Buddy Package®
1x per week 1:2 € 149 p.p. per maand
2x per week 1:2 € 289 p.p. per maand

In een kleine groep zorgen wij er nog steeds voor dat u voldoende aandacht krijgt en dat u vooruitgang ziet bij uzelf! Daarnaast motiveert het als u anderen hard ziet sporten en hun doelen ziet behalen.

1x per week 1:3-6 € 109 p.p. per maand
2x per week 1:3-6 € 199 p.p. per maand

Voor meer prijzen en meer uitleg over wat de bepaalde pakketen precies inhouden kunt u hier klikken. Of maak gelijk een afspraak!

Echte “vakidioten”

Niet eerder heb ik in korte tijd zoveel resultaat weten te halen. De jongens van Pursue zijn echte “vakidioten”

die, minstens net zo graag als ik, wil dat ik mijn doelen haal. Afwisselende trainingen waarbij ze steeds op zoek gaan naar nieuwe, echt andere oefeningen. Ik heb nog niet één keer dezelfde training gehad. Ze weten precies hoe ze ..

Lees verder >

Edith van Beusekom

Operational Manager, ING

‘Noodzakelijke switch’ 

“Te hard werken, teveel stress en te weinig aandacht voor mijn lichaam maakten het voor mij noodzakelijk een ‘switch’ te maken’’.

Lees verder >

Maarten van Zutphen

Commercial Director, Noble Mobility

“Mijn voornaamste doel voor mij was fitter worden!”

“Totdat ik als laatste tijdens een vakantie in de bergen boven kwam en bijna aan het zuurstof moest! Toen was het genoeg op vakantie een afspraak bij Pursue gemaakt.

Lees verder >

Marlene Cremers

Kennismaken?

Ook uw persoonlijke doelen halen?

In een vrijblijvend gesprek bespreken we de mogelijkheden van personal training.
Maak een afspraak voor een persoonlijk advies.