Personal Trainer Alphen aan den Rijn

Op zoek naar een personal trainer in Alphen aan den Rijn?

Zoek dan niet verder, Pursue Personal Training sinds 2013 actief voor ondernemers en particulieren. Pursue biedt u de personal training die bij u past, met gedreven, behulpzame en zeer ervaren trainers helpen we u de gestelde doelen te bereiken. Elke dag zijn wij druk bezig om met het coachen en motiveren van onze klanten. Door het combineren van hard werken en plezier, doen wij er alles aan om te zorgen dat u de doelen haalt die we vooraf gesteld hebben. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Bekijk de opties.

Niet zomaar een sportschool

Bij Pursue Personal Training kunt u bouwen op persoonlijke begeleiding, helpen en motiveren we u en maken we een realistisch plan met een doelstelling die past bij jou! Geen loze beloftes maar gewoon een goede, haalbare individuele fysieke doelstelling waar we in de komende periode naar toe werken. Met behulp van jouw schema houden we constant de voortgang in de gaten en sturen en we waar nodig bij. De begeleiding is altijd op jou afgestemd, wij kennen de uitdagingen van onze klanten.

Bij ons streven we altijd een doel na, maar wij weten als geen ander dat dit alleen kan met een leuke en uitdagende training. Plezier staat dan ook bij ons hoog op de lijst, wij geloven dat als we samen hard en met plezier werken aan jouw doel, dat we het dan ook halen. Dat betekent maatwerk op alle vlakken: training, voeding & mindset.

Wij bieden naast 1 op 1 training, maar ook een buddy training. Zo kunt u samen met uw (zaken) partner of vriend(in) een training volgen, uiteraard stemmen wij ook in het buddy programma de training helemaal op het individu af en maken we geen gebruik van kant en klaar oplossingen.

Alphen aan den Rijn is de ideale locatie voor uw club.

Door de gunstige ligging van onze club kunnen wij de training bieden die ook bij u past, onze personal trainer in Alphen aan den Rijn is flexibel en bereikbaar. Wij hebben ruime openingstijden en zijn goed bereikbaar, wel zo fijn. In onze luxe ingerichte trainingsstudio verwelkomen we u graag als klant. Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak een afspraak.

Echte “vakidioten”

Niet eerder heb ik in korte tijd zoveel resultaat weten te halen. De jongens van Pursue zijn echte “vakidioten”

die, minstens net zo graag als ik, wil dat ik mijn doelen haal. Afwisselende trainingen waarbij ze steeds op zoek gaan naar nieuwe, echt andere oefeningen. Ik heb nog niet één keer dezelfde training gehad. Ze weten precies hoe ze ..

Lees verder >

Edith van Beusekom

Operational Manager, ING

‘Noodzakelijke switch’ 

“Te hard werken, teveel stress en te weinig aandacht voor mijn lichaam maakten het voor mij noodzakelijk een ‘switch’ te maken’’.

Lees verder >

Maarten van Zutphen

Commercial Director, Noble Mobility

“Mijn voornaamste doel voor mij was fitter worden!”

“Totdat ik als laatste tijdens een vakantie in de bergen boven kwam en bijna aan het zuurstof moest! Toen was het genoeg op vakantie een afspraak bij Pursue gemaakt.

Lees verder >

Marlene Cremers

Kennismaken?

Ook uw persoonlijke doelen halen?

In een vrijblijvend gesprek bespreken we de mogelijkheden van personal training.
Maak een afspraak voor een persoonlijk advies.