Personal Trainer Alphen aan den Rijn

Op zoek naar een personal trainer bij u in de buurt? | Personal trainer Alphen aan den Rijn

Zoek dan niet verder! Pursue Personal Training is al sinds 2013 actief om ondernemers en particulieren te helpen met hun sportdoelen. Van spiermassa opbouwen tot het kwijtraken van die laatste paar kilo’s om uw streefgewicht te bereiken. Pursue stelt samen met u een sportprogramma op die past bij uw huidige fitheidsniveau en persoonlijke doelen. Met gedreven, behulpzame en zeer ervaren trainers helpen we u om alles uit iedere trainingssessie te halen.

Elke dag weer zijn wij druk bezig met het coachen en motiveren van onze klanten om hun fysieke kracht en conditie te verbeteren. Door het combineren van hard werken en plezier, doen wij er alles aan om er niet alleen voor te zorgen dat u de doelen haalt die we vooraf gesteld hebben, maar ook om voldoening uit het proces te halen. Dat is de kracht van personal training!

Heeft u vragen of wilt u meer weten over een personal trainer in Alphen aan den Rijn en onze mogelijkheden hierin? Neem dan contact met ons op.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk de opties hieronder voor een personal trainer Alphen aan den Rijn.

Martin van Vliet
Martin van Vliet
11/08/2020
Mooie apparaten en skilled trainers
Roeland Vink
Roeland Vink
24/06/2020
Enthousiaste trainers en mooie apparaten! De sportschool ligt op een bedrijventerrein in Alphen aan den Rijn en omdat ik vaak in de avond mijn workouts doe is er altijd genoeg parkeerplek. Dit is zeker een aanrader voor iedereen die er goed uit wil zien!
rocco vd Werff
rocco vd Werff
29/03/2020
Vandaag meegedaan met de quarantine yoga op zondagochtend met Tessa. Super goed hoe jullie iedereen ook in deze spannende tijden in shape willen houden !!! Thanks team Pursue..
Rick
Rick
17/05/2018
Wil je resultaat, hier moet je wezen 💪
Miranda Kapteijn
Miranda Kapteijn
28/08/2017
Zeer enthousiaste en professionele trainers. Het resultaat wat ik in 3 maanden behaald heb (ik heb mee gedaan met het One Q program) is echt boven verwachting! Ik blijf bij Pursue trainen 🙂

Niet zomaar een sportschool

Bij Pursue Personal Training kunt u bouwen op persoonlijke begeleiding. Zo helpen en motiveren we u en maken we een realistisch plan met een doelstelling die past bij uw fysiek en wensen! Geen loze beloftes, maar gewoon een goede, haalbare individuele doelstelling waar we in de komende periode naar toe werken. Met behulp van uw schema houden we constant de voortgang in de gaten en sturen we bij waar nodig. De begeleiding is afgestemd op uw persoonlijke situatie, wij kennen de uitdagingen van onze klanten.

Tijdens onze personal training sessies streven we altijd een doel na, maar wij weten als geen ander dat dit alleen kan met een leuke en uitdagende training. Plezier tijdens de training staat dan ook hoog bij ons in het vaandel.  Wij geloven dat we met hard werken en plezier hebben in het proces, samen uw doelen kunnen bereiken. Dat betekent maatwerk op alle vlakken: training, voeding & mindset.

Wij bieden naast 1 op 1 training ook een buddy training traject aan. Zo kunt u samen met uw (zaken) partner of vriend(in) de trainingen volgen. Uiteraard stemmen wij ook in het buddy programma de training helemaal op het individu af en maken we geen gebruik van kant en klaar oplossingen.

Onze locatie | Personal trainer Alphen aan den Rijn

Door de gunstige ligging van onze club en de high-end apparatuur die wij gebruiken kunnen wij de personal training bieden die bij u past. Onze trainers zijn flexibel en bereikbaar, we hebben ruime openingstijden en zijn goed te bereiken met de auto en met de fiets, wel zo fijn. Wij verwelkomen u graag in onze luxe ingerichte trainingsstudio. Benieuwd naar de mogelijkheden voor een personal trainer Alphen aan den Rijn?

Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Echte “vakidioten”

Niet eerder heb ik in korte tijd zoveel resultaat weten te halen. De jongens van Pursue zijn echte “vakidioten”

die, minstens net zo graag als ik, wil dat ik mijn doelen haal. Afwisselende trainingen waarbij ze steeds op zoek gaan naar nieuwe, echt andere oefeningen. Ik heb nog niet één keer dezelfde training gehad. Ze weten precies hoe ze ..

Lees verder >

Edith van Beusekom

Operational Manager, ING

‘Noodzakelijke switch’ 

“Te hard werken, teveel stress en te weinig aandacht voor mijn lichaam maakten het voor mij noodzakelijk een ‘switch’ te maken’’.

Lees verder >

Maarten van Zutphen

Commercial Director, Noble Mobility

“Mijn voornaamste doel voor mij was fitter worden!”

“Totdat ik als laatste tijdens een vakantie in de bergen boven kwam en bijna aan het zuurstof moest! Toen was het genoeg op vakantie een afspraak bij Pursue gemaakt.

Lees verder >

Marlene Cremers

Kennismaken?

Ook uw persoonlijke doelen halen?

In een vrijblijvend gesprek bespreken we de mogelijkheden van personal training.
Maak een afspraak voor een persoonlijk advies.