Personal training

Met personal training uw doelen behalen

Iedereen heeft met personal training verschillende doelen die hij/zij nastreeft. Pursue wilt u daar graag bij helpen. Tijdens een intake worden de individuele doelen geïdentificeerd en stelt uw personal trainer een schema op welke jullie 1-op-1 met elkaar zullen gaan volgen.

Wat u krijgt met Personal Training?

Je krijg een personal trainer die zorgt voor Motivatie, een blessure voorkomende opbouw en het daadwerkelijk realiseren van deze doelen zijn bij Pursue van groot belang. Na de intake-procedure zal er tussen coach en klant een (SMART) programma worden voorgesteld. Deze programmering zal uiteraard doorlopend, afhankelijk van de fysieke en mentale fitheid van dat moment, worden bijgesteld. Dit doen wij om ervoor te zorgen dat onze sporters met zoveel mogelijk plezier en zo min mogelijk kans op blessures hun doelen kunnen behalen.

Wat kost personal training ?

Personal Training 1:1
1x per week 1:1 € 259 per maand
2x per week 1:1 € 499 per maand
3x per week 1:1 € 719 per maand
4x per week 1:1 op aanvraag
5x per week 1:1 op aanvraag

Voor wie is personal training?

Personal training is voor iedereen die behoefte heeft aan het sporten met een personal trainer. Wilt u liever sporten met iemand anders bekijk dan ons buddy package of onze small group trainingen. Bent u opzoek naar begeleiding bij het afvallen kijk dan eens op de pagina verantwoord afvallen en conditie opbouwen.

 

Echte “vakidioten”

Niet eerder heb ik in korte tijd zoveel resultaat weten te halen. De jongens van Pursue zijn echte “vakidioten”

die, minstens net zo graag als ik, wil dat ik mijn doelen haal. Afwisselende trainingen waarbij ze steeds op zoek gaan naar nieuwe, echt andere oefeningen. Ik heb nog niet één keer dezelfde training gehad. Ze weten precies hoe ze ..

Lees verder >

Edith van Beusekom

Operational Manager, ING

‘Noodzakelijke switch’ 

“Te hard werken, teveel stress en te weinig aandacht voor mijn lichaam maakten het voor mij noodzakelijk een ‘switch’ te maken’’.

Lees verder >

Maarten van Zutphen

Commercial Director, Noble Mobility

“Mijn voornaamste doel voor mij was fitter worden!”

“Totdat ik als laatste tijdens een vakantie in de bergen boven kwam en bijna aan het zuurstof moest! Toen was het genoeg op vakantie een afspraak bij Pursue gemaakt.

Lees verder >

Marlene Cremers

Kennismaken?

Ook uw persoonlijke doelen halen?

In een vrijblijvende intake bespreken we de mogelijkheden van personal training.

Maak een afspraak voor een persoonlijk advies.