Small group training

Small group training met persoonlijke aandacht.

De naam zegt het al: in een kleine groep trainen met persoonlijke aandacht en dit alles tegen een betaalbere prijs. Ben je eerder op zoek naar 1 op 1 begeleiding kijk dan verder op de pagina Personal training 

Wat is Small group training?

Deze vorm van trainen is het sporten met hoge intensiteit in een kleine groep onder professionele begeleiding van onze zeer ervaren instructeurs. De grote van de groepen zijn verschillend maar er zal niet met meer dan 6 personen tegelijkertijd in een groep worden getraind. Door de kleine samenstelling van de groep zal er ervaren dat je elkaar snel extra motiveert en extra pusht als het zwaar wordt. Het is dus een goed alternatief als je het sporten met persoonlijke begeleiding.

Wat doe je tijdens small group training

Tijdens deze professionele groepstraining krijg je samen met je sportgenoten een professionele coach aangewezen die je bij elke training begeleidt. De oefeningen die worden uitgevoerd in de les wordt altijd bedacht door de instructeur. Een gemiddelde sessie duurt ongeveer 45 minuten tot 1 uur. Tijdens de small group training sessie staan zowel cardio als kracht centraal. De instructeur zal altijd een goede balans proberen te vinden. 

Voor wie is small group training?

Small group training is voor iedereen geschikt. Er zijn daarom ook geen leeftijd of andere eisen waar je aan moet voldoen. Het enige wat belangrijk is dat je het leuk vind om in een kleine groep met andere mensen te gaan sporten. Ben je nu wel op zoek naar wat meer privacy? Misschien is het buddy package dan iets voor jou. Hierin trainen je samen met nog een andere vriend of kennis onder begeleiding van een van onze instructeurs. 

Wat zijn de kosten van Small group training?

Bekijk hieronder onze prijzen. Ben je er niet helemaal uit? Kies dan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een van onze specialisten.

Prijs

Buddy Package®
1x per week 1:2 € 109 p.p. per maand
2x per week 1:2 € 199 p.p. per maand
3x per week 1:2 € 289 p.p. per maand

Wat is jou motivatie?

In de praktijk zien we dat er een aantal redenen zijn voor mensen om te gaan en dat deze mensen altijd verschillende doelen hebben. De ene persoon heeft als doel afvallen en zijn of haar streefgewicht behalen en de ander wil juist meer spiermassa opbouwen. Het maakt ons niet uit wat jouw doel is maar we gaan je er wel bij helpen om het doel te halen. Hierin kunnen we ondersteunen door advies te geven op het gebied van voeding. Dit hebben wij het one q program genoemd.

Is jouw doel afvallen en een bepaald streefgewicht bereiken dan kunt u op de pagina “Verantwoord Afvallen en Conditie Opbouwen” Lezen hoe wij jou in kunnen helpen om je ideale gewicht te bereiken.

Ben je opzoek naar een goede plek om te sporten in de regio Alphen aan den rijn ook dan eens op de pagina “/sportschool-alphen-aan-rijn/

 

Echte “vakidioten”

Niet eerder heb ik in korte tijd zoveel resultaat weten te halen. De jongens van Pursue zijn echte “vakidioten”

die, minstens net zo graag als ik, wil dat ik mijn doelen haal. Afwisselende trainingen waarbij ze steeds op zoek gaan naar nieuwe, echt andere oefeningen. Ik heb nog niet één keer dezelfde training gehad. Ze weten precies hoe ze ..  Lees verder >

Edith van Beusekom

Operational Manager, ING

‘Motivation naar ‘more-tivation’ 

“Pursue zorgt voor de upgrade van ‘motivation naar ‘more-tivation’ Dit zijn de momenten dat je erachter komt dat er een verschil is tussen ‘bewegen’ en ‘trainen’.

Lees verder >

Jeroen Simoons

Microsoft

‘Motivation naar ‘more-tivation’ 

“Pursue zorgt voor de upgrade van ‘motivation naar ‘more-tivation’ Dit zijn de momenten dat je erachter komt dat er een verschil is tussen ‘bewegen’ en ‘trainen’.

Lees verder >

Jeroen Simoons

Microsoft

Kennismaken?

Ook uw persoonlijke doelen halen?

In een vrijblijvende intake bespreken we de mogelijkheden van personal training.

Maak een afspraak voor een persoonlijk advies.